Υπηρεσίες Marketing

Έχοντας υπόψιν ότι, όσο περισσότεροι είναι οι επισκέπτες στην ιστοσελίδα και τα social κανάλια σας, τόσο περισσότερες θα είναι και οι κρατήσεις που θα έχετε, και γνωρίζοντας τον συνεχή ανταγωνισμό που υπάρχει, θα πρέπει πάντα να είστε ενήμεροι για το πως θα βρίσκεστε μπροστά στις online αναζητήσεις.

Η εταιρεία μας, ελέγχοντας και αναλύοντας τις ανάγκες του καταλύματός σας βάσει του ανταγωνισμού, παρέχει δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες για την online προώθηση του και επιλέγει για εσάς τις κατάλληλες μεθόδους και τα εργαλεία που θα σας τοποθετήσουν στις πρώτες επιλογές.

Search Engine Optimization (SEO)

Βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας του καταλύματός σας σε συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά που αναζητούν οι χρήστες, με σκοπό την καλύτερη κατάταξή της στις μηχανές αναζήτησης, όπως Google, Yahoo και Bing.

Google Adwords

Στοχευμένη διαφημιστική καμπάνια στην Google με επιλογή λέξεων κλειδιών για συγκεκριμένο αγοραστικό κοινό (τοποθεσία, ηλικία, υπηρεσία κ.α.) που απευθύνεστε.

Οδηγήστε τους χρήστες να κάνουν κλικ απευθείας στην σελίδα σας ή να σας καλέσουν και μετατρέψτε τους σε πελάτες!

Social Adwords

Στοχευμένη διαφημιστική καμπάνια σε Facebook, Instagram, Twitter με επιλεγμένα κριτήρια για συγκεκριμένο αγοραστικό κοινό (ηλικία, επάγγελμα, κ.α.), με άμεση απήχηση.

Δώστε κίνητρα να σας ακολουθήσουν στα social media και αυξήστε μόνιμα το επιλεγμένο κοινό σας για άμεσες και μελλοντικές πωλήσεις!

Email & SMS Marketing

Δημιουργία και αποστολή μαζικών επαγγελματικών newsletters μέσω email ή sms, ενημερώνοντας τους πελάτες σας για προσφορές, νέα ή οτιδήποτε επιθυμείτε.

Υπενθυμίστε τη παρουσία σας, μείνετε σε επαφή και δημιουργήστε αφοσιωμένους και σταθερούς πελάτες!