Ποιοι Είμαστε

Το βιογραφικό μας

Με πολυετή επαγγελματική εμπειρία στον τουριστικό κλάδο, το digital marketing και τη διοίκηση επιχειρήσεων, η εταιρία μας άνοιξε τις πόρτες της το 2020, με σκοπό να δώσει λύσεις και σωστές κατευθύνσεις στην online διαχείριση καταλυμάτων.

Αποτελείται από 2 βασικά μέλη, τα οποία είναι και ο βασικός πυρήνας της ομάδας και του οράματός μας, με ακαδημαϊκές σπουδές σε Ελλάδα και Αγγλία στον Οικονομικό τομέα και το Marketing, καθώς επίσης και ένα εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στο ξενοδοχειακό digital marketing.

Ο στόχος μας

Γνωρίζοντας τον μεγάλο ανταγωνισμό και τις συνεχείς εξελίξεις που υπάρχουν στο χώρο, η εταιρεία μας δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες σας στη διαχείριση των online κρατήσεων, τη δημιουργία διαδικτυακής εικόνας του καταλύματός σας, καθώς και τη προώθηση σε social media και τις online μηχανές αναζήτησης.

Με βάσει των νέων τεχνολογικών μεθόδων και απαιτήσεων της αγοράς, παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες για τη στρατηγική πωλήσεων που θα πρέπει να ακολουθήσετε, με στόχο τη δημιουργία και αύξηση των απευθείας κρατήσεών σας.

 

Στείλτε μας το μήνυμά σας

Άργος Αργολίδας, 21200, Ελλάδα

Τ: +30 6906491258 , +30 6906491257

Ε: info@stayonline.gr

W: www.stayonline.gr